Fejlesztők

A BME Egyetemi Kórusának WEB Birodalmát a kórus tagjai készítik. Sokan jó ötletekkel, javaslatokkal, tanácsokkal segítik azt, hogy a Homepage minél használhatóbb, szebb legyen.
Szeretném megköszönni a munkájukat.

Külön köszönetet szeretnék mondani Németh Zoltánnak, aki sok segített a WEB Birodalom létrehozásában, annak fejlesztésében, valamint Tatár Ágotának, és Jánosy Zoltánnak, akik anyagokat gyűjtve kapcsolódtak be az oldalak kialakításába.

Hálókapitány
(Vajda Ferenc)

2002. 02. 22. - Köszönöm a bizalmat Hálókapitánytól, hogy egyszer csak átengedte nekem a honlap karbantartását. Remélem, méltó „Hálókapitány-utód” leszek majd.

Matin Tamás

Valamikor 2006-ban én vettem át a „Hálókapitány” szerepét, remélem sikerül majd megfelelnem a feladatnak és az elvárásoknak. Bár tudom, ilyen elődök után nehéz lesz. :)

Gyimesi Gergely

2010-től én próbálkozom a honlap szerkesztésével. Még nem vagyok profi ebben, de mindent megteszek, hogy ne csalódjatok bennem.

GeoJudit :)

Sziasztok! 2011 szeptembertől egyenlőre én látom el friss infókkal a honlapot. Hamarosan reméljük hogy elkészül egy új design is, és az angol nyelvű részt is rendbe fogjuk tenni.

Futó András (Futi)

Hello! 2014-től drupált tettünk fel a honlapra. Próbálom kordában tartani az infókat.

Barbi