Szeretsz Énekelni?

Szívesen énekelnél a magad és mások örömére is?

A sok „reál” között kikapcsolódnál egy kis „humánnal”?

Részt vennél egyetemi és külsős koncerteken, fellépéseken, akár külföldön is?

Valamelyik kérdésre igennel válaszoltál?

Csatlakozz hozzánk csütörtökönként 18:00-tól a K épület földszint 10-es termében.

Vélemények a decemberi Puccini koncertekről


Két kórustagunktól, akik a próbákon részt vettek, de a koncerteken sajnos nem:

Kedves Kórus! Ti akik most ott álltok a BME Aulában. Keresgéltek a kottában. keresitek a meleg pulcsit. A szemüveget. A világosságot. Egyáltalán hová kell állni! Ki ez itt mellettem, aki eddig nem volt, stb. stb…… Baromira irígylünk Benneteket!!!!!!!!!!! Veletek vesszük a  levegőt! Csak mi messze és csendben. Ne feledjétek, sokan akik nem vagyunk ott, szorítunk Nektek! Nektek, akik ebből a vírusus helyzetből foggal körömmel, több évnyi többszöri nekifutással, kitartóan és kalandra vágyó természettel kicsikartátok a sorstól ezt az élményt. Szóval hajrá.

Gota, alt

Jó volt újra hallani a csodálatos, már jól  ismert dallamokat, látni a főpróba izgalmát és persze titeket, ahogy felkészülten és fegyelmezetten “helyt álltatok” ebben a nehéz feladatban! Ehhez gratulálok mindannyiótoknak! Gondolom a Koncertek még ennél is izgalmasabban, tökéletesebben sikerültek! Nem túlzás : de könnyes szemmel követtem végig az oly sokszor begyakorolt “nehezebb” részeket, hiszen tudtam ,mi következik! Várom a Koncertek videóját  is és majd megmutatom mindenkinek, hogy ez az a gyönyörű fellépés amiben “majdnem” részt vettem én is! Talán majd legközelebb!

Ildikó, szoprán

Karnagyunk véleménye az előadások után:

MINDENKINEK nagyon köszönöm az elmúlt idők hősies helytállását, és a három fantasztikus koncertet! Még nem teljesen tértem vissza a jelenbe, a fejemben Puccini dallamok kavarognak, és óriás mélységű, magasságú érzések. Rengeteg, gazdag élményt kaptam Tőletek és a többi szereplőtől! Empátiát, emberséget, együttműködést, segítő kezeket, bátorítást.

Györgyi, kórusvezető

2021. december 17.